Vriendenkring Kampen

Wil jij ook graag mensen ontmoeten waarmee je gezellige dingen kunt doen? Bijvoorbeeld samen naar de film gaan, ergens iets drinken, samen koken en eten, een museum bezoeken of iets anders wat je leuk vindt. Je wilt het graag maar weet niet zo goed hoe en waar je die mensen kunt vinden. Dan is een vriendenkring misschien iets voor jou.

Wat is een vriendenkring?

Een vriendenkring is een groepje mensen dat met elkaar in contact worden gebracht door MEE IJsseloevers en Humanitas. Je gaat kennismaken met mensen met dezelfde belangstelling en met ondersteuning van een vrijwilliger leuke dingen bedenken en doen. Je maakt  afspraken wanneer je elkaar ziet en wat je samen gaat doen.

De vrijwilliger gaat een jaar lang meedoen totdat de Vriendenkring dat niet meer nodig heeft. MEE IJsseloevers en Humanitas gaan samenwerken voor de Vriendenkring.  Wil je liever met één maatje leuke dingen te doen, vraag dan informatie over het project Tandem van Humanitas.

Informatie en aanmelden

Heb jij belangstelling om deel te nemen aan een Vriendenkring of Tandem neem dan contact op met Dilys Derksen van MEE IJsseloevers, T 06 3099 0472 of met Petra Stevering van Humanitas, T 06 5788 1049.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *